Euro

Sådan får du et billigt og hurtigt lån online

y14

Fra tid til anden kan man finde sig i en situation, hvor man har behov for penge, men desværre ikke har dem. Det kan være, at du har brug for pengene til at købe en ny bil eller måske at vinde en auktion. 

Uanset om du er efter et mindre eller et større beløb, kan der være mange grunde til at låne penge. Ofte kan det dog være svært at finde det rette sted at låne, da markedet synes uoverskueligt på grund af de mange udbydere. Derfor vil vi her tage et kig på, hvordan man kan tage sig et lån online.

godkendt

Få dine penge hurtigt udbetalt online

Når du ansøger om penge online, kan du ofte regne med at få pengene udbetalt samme dag. Hvis bare du møder kriterierne, kan du typisk få pengene inden for en time. I det mindste vil udbetalingstiden sjældent overstige 24 timer. 

Dette er en af de store fordele ved at låne penge online. Du skal ikke vente længe på at finde ud af, om du er kvalificeret til et lån. Desuden skal du ikke stille sikkerhed, hvilket betyder, at ingenting bliver taget, hvis du fejler i at betale i tide. Til gengæld er der typisk højere rente, da online låneudbydere løber en højere risiko ved at udlåne end traditionelle banker.

Så lang tilbagebetalingstid kan du regne med

Hvor hurtigt du skal betale pengene tilbage afhænger til stor del af, hvilken type af lån det er. Der kan være store forskelle på tilbagebetalingstider. Ved kviklån skal du typisk betale tilbage inden for 1 til 12 måneder, mens du ved de mere traditionelle forbrugslån hyppigt har en længere tilbagebetalingstid. Denne rækker fra 12 til 180 måneder. Tilbagebetalingstiden afhænger også af, hvor stort et lån, du tager. Jo større lån, jo længere tilbagebetalingstid. 

Det er som regel altid bedst at vælge at betale lånet tilbage så hurtigt som muligt, uanset hvilken slags lån du tager, da der i så fald er mange penge at spare i renter og gebyrer. Du kan eventuelt tjekke, hvor meget du sparer ved at indtaste dit lån i en låneberegner og dernæst justere tilbagebetalingstiden. Her vil du ofte se, at du kan spare store summer, da der som før sagt typisk er høje renter ved lån online.

Computere online

Hvilke krav er der for at låne penge online?

Et af de hyppigste kriterier for at låne penge online er, at du er fyldt 18 år. Andre steder kan alderskravet dog være hele vejen op til 25 år. Som en generel regel, kan du regne med at have lettere ved at få lån, jo ældre du er. Mange steder har også krav til din indtægt. Såsom at du har fast arbejde, eller hvor meget din husstand tjener hver måned. Uanset hvor du låner, kan du næsten ikke undgå at skulle have NemID, da det ofte er en del af godkendelsesprocessen for at sikre sig, at du er den person, du giver dig ud for at være. Endnu et ofte forekommende krav er, at du ikke står i RKI, hvilket er et register over dårlige betalere.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *