Kreditkort

Mulighed for at tage et gratis lån

y14

Et gratis lån lyder næsten for godt til at være sandt, men den er nu god nok – du har mulighed for at tage et. Du skal dog huske at betale pengene tilbage inden 30 dage, da det oftest kun er de 30 dage som er gratis. 

Det er dog ikke det eneste som du burde huske på, da du altid bør læse alt der står med småt – bare for at være på den sikre side. 

Pung

Betal tilbage inden 30 dage

Det kan være at du har brug for at låne penge, men gerne vil låne dem gratis – så frygt ej, for det er faktisk muligt for dig! 

Det kan dog godt lyde for godt til at være sandt, men den er nu god nok. Du vil ikke komme til at betale renter, gebyrer eller noget andet. Desuden skal du selvfølgelig betale pengene tilbage i tide, som man altid skal når det gælder et lån. Det er dog også kun de 30 første dage af lånet som er gratis, hvilket vil sige at du skal have betalt lånet tilbage inden for de 30 dage, hvis du ønsker at det er gratis. 

Simbo og Ferratum er gode eksempler på kassekreditter, hvor du vil kunne låne gratis – altså, hvor de 30 første dage er uden renter og gebyrer. Efter de 30 dage, vil du skulle betale normalprisen igen. Det er altså en rigtig god mulighed for dig, hvis du helst gerne vil undgå at betale renter og gebyrer. 

Du undrer dig sikkert over, hvordan lånudbyderne vil tjene penge, hvis det er at lånet realt set er gratis. Det er faktisk sådan, at de har 3 rigtig gode fordele. 

Den første fordel, er at de typisk for positiv branding – netop fordi det rent faktisk er gratis. Anden fordel, er at de nu har et nyt kundeforhold. Hvis du synes at det fungerede godt med første lån, er der større chance for at du vælger den samme lånudbyder igen – hvilket altså vil sige at de nu har fået en ny kunde. Tredje og sidste fordel, er at hvis lånet ikke er tilbagebetalt inde for de 30 gratis dage, så skal der betales gebyrer og renter. 

Lommeregner

Læs altid det der står med småt 

Hvis du har tænkt dig at tage et gratis lån, er det selvfølgelig også vigtigt at du har helt styr på hvordan det foregår. 

Som sagt er lånet kun gratis, hvis du betaler tilbage inden for 30 dage. Det gælder dog ikke ved alle at det er 30 dage, så det kan godt varigere en del – derfor er det vigtigt at du læser nærmere om det, så du ved hvad du går ind til. 

Det leder til en anden ting, som er vigtig at have styr på. Du skal altid huske at læse betingelserne, inden du går ind til noget – især når det handler om penge. Det gælder dog ikke bare et gratis lån, men alle lån som du vil kunne komme til at tage. Læs altid det der står med småt, for at være hel sikker på, at der ikke kommer noget og overrasker dig midt i lånet. 

Alt i alt, så er der en hel del som du burde sætte dig ind i, før det er at du tager et lån.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *