antik

Gør gode auktionsfund til enhver lejlighed

y14

Genbrug er blevet moderne, og jo mere unikt et møbel, nips, service og smykker er, des bedre. Det er in som aldrig før at overtage andres brugte sager, og derudover er det på alle måder en god idé at genbruge i stedet for at kassere. 

Samtidig har flere og flere virksomheder også fået øjnene op for, hvordan genanvendelighed er en god idé i virksomheden, og dermed kunne det godt se ud som om, at omfanget af ny-producerede ting ikke vil fortsætte med at stige som hidtil.

genbrugsguld

Hvorfor er genbrugsfund en god idé?

Genbrugsfund er en rigtigt god idé, og det er ikke helt uden grund, at nogle mennesker siger, at genbrug er guld. Og genbrug findes inden for alle former for produkter, herunder tøj, møbler, keramik, service og porcelæn. 

Overordnet set er genbrug en god idé fra et samfundsmæssigt og miljømæssigt perspektiv, fordi vi sparer på ressourcerne og undgår at producere for meget, uden at der er en modtager til det producerede. Tøjspild er nemlig et kæmpestort problem, og det har både konsekvenser rent økonomisk men helt afgjort også i forhold til miljøet. 

Men der er andre lækre fordele ved at købe dine ting og dit tøj brugt. Du får nemlig som udgangspunkt noget, der er helt unikt – særligt hvis du køber på auktion – ligesom du også oftest kan spare rigtigt mange penge på et møbel, et smykke eller et stykke tøj, hvis det er brugt.

God skattejagt

Auktioner, loppemarkeder og genbrugsforretninger er blevet populære som aldrig før, og det skyldes naturligvis blandt andet ovenstående parametre. Men det skyldes også, at rigtigt mange mennesker faktisk nyder den skattejagt, det er, at gå på jagt efter lige præcis de lækre ting, man har i kikkerten og står og mangler. 

Hvis du har en helt specifik ting i tankerne, er der næsten ikke noget bedre, end når du – efter måneders søgen – rent faktisk finder netop denne ting – velvidende, at sandsynligheden for, at andre har netop denne ting er nærmest lig nul.

Genbrug kan være med til at give dig en helt personlig stil, og det gælder både i din indretning og i forhold til det tøj, du har på.  

genbrugsmøbler

Find guld til ethvert event

Noget af det allerskønneste ved genbrug er også at prisen kan holdes nede. Det betyder for eksempel, at det er nemt at indrette et nyt hjem med smukke, brugte møbler, eller skabe en smuk, personlig stil, uden at du bliver ruineret undervejs. Og samtidig er du med til at sikre, at miljøet ikke lider overlast.

Og alle disse ting bør du også overveje til det næste event, du skal holde. Skal du for eksempel holde LAN fest, kan du investere i nogle gamle borde og stole og indrette et helt rum særligt til dette event. Og så har i billige møbler til de næste mange LAN fester. Desuden kan I også indkøbe en masse glas og skåle, der er brugte, som kan bruges til snacks, sodavand og så videre. Du kan se mere om, hvordan man holder den helt perfekte LAN aften på http://conanexiles.dk/lan-party/.

Det samme gælder, hvis I for eksempel skal stå over for at holde et bryllup, og I gerne vil holde det hjemme i haven. I stedet for at leje en masse service og betale en mindre formue for det, så køb i stedet en masse forskellige og unikke tallerkner, glas og bestik.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *