Auktionshammer

Spar penge, så der er flere penge til auktionerne

y14

Hvis du gerne vil have det optimale ud af auktionerne, så skal du gerne have lidt penge med i lommen, når du tager afsted. Der er mange steder, man kan spare, så det bliver muligt at tage på auktion. Auktioner er et godt sted at gøre sig nogle helt unikke fund, men det kræver at man kan byde med. 

Sparegris

Forskellige steder at spare

Der er mange steder, man kan spare penge, så det bliver muligt at få penge med, når man går på auktion. F.eks. kan helt gratis få lidt sjove aftener ved at hente gratis totalsex noveller online. Se her, hvor du kan hente de gratis noveller. Du kan også spare penge ved for eksempel at se efter kiloprisen og lede efter gode tilbud, når du er ude at handle. Du kan også vente med at købe diverse brugs vare, til der er januarudsalg. Der er mange måder at spare lidt penge på, så du har pengene til at byde på de unikke fund. 

Budget

Læg auktionspengene ind i dit budget 

Noget af det du kan gøre, så du sikrer dig, at du altid har råd til at tage på auktion, er at lægge det ind i dit budget. Sæt altid lidt ekstra penge af, når der er lagt penge til side til mad, tøj, uforudsete regninger og fornødenheder. Tag et bestemt beløb fra hver måned, så du altid er klar, når det er lige præcis det unikke fund, du leder efter, som kommer for auktioner. På den måde står du ikke tilbage med uforrettet sag, når det virkelig gælder. Gør som tidligere beskrevet at spare på andre budgetposter, så der er råd til at lægge pengene til side.  

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *