nyd en drink

Tre gode og lette drinks med gin

y14

Det er en varm sommeraften, du hygger med familie og venner på altanen, og får pludselig lyst til en drink med gin – men hvilken drink skal du lave? 

Der findes mange forskellige drinks med gin, som alle har nogle helt specielle kvaliteter. Læs med her og få tre eksempler på lette og gode drinks med gin.

drink med gin

Gin Fizz

Den første drink med gin, som både er let at lave og som smager godt, er den klassiske Gin Fizz. Denne drink er den perfekte sommerdrink, da den består af en masse lækre ingredienser såsom gin, sukkersirup, friskpresset citronsaft, æggehvide og danskvand. 

Du kan tilmed gøre et bergamotte køb, for at tilsætte drinken lidt ekstra. Der er mange måder at lave en Gin Fizz på, så det er bare med at være kreativ og prøve sig frem.

Tom Collins

En anden yderst populær drink med gin, lige til sommervarmen, er drinken kaldet Tom Collins. Det er en relativt gammel drink, som mange ældre vil kunne kende fra deres ungdom i byen. 

Det er også en relativt let og klassisk drink, som består af gin, sukkersirup, friskpresset citronsaft, en skive citron og danskvand – hertil kan du tilføje ekstra alt efter ønsker og behov. Din familie og venner vil med garanti elske at nyde denne friske drink i sommervarmen. 

en lækker drink

Bramble

Sidst, men bestemt ikke mindst, kommer den lækre Bramble. I modsætning til de andre drinks, er denne en del sødere og med en smule mere farvespræl. 

Den rødlige farve gør den perfekt til servering i varmen en hyggelig sommeraften, og dine gæster vil med sikkerhed have lyst til at drikke den ved første øjekast.

Til denne forfriskende drinks skal du bruge gin, sukkersirup, creme De Mure og friskpresset citronsaft. 

Du kan toppe den af med nogle lækre mynteblade og en skive citron eller lime. Bramble drinken er en af de drinks, du og din familie og venner sent vil glemme – måske vil det endda blive en fast makker når der skal hygges med drinks, eller måske bliver det din nye go-to drink i byen.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *