penge

Find den ting du mangler i dit liv

y14

De fleste kender følelsen af tomgang, af at være omgivet af de samme mennesker og de samme ting. Det kan virke forfriskende og opkvikkende for sindet og sjælen i hverdagen, at begynde at omgive sig med nogle nye ting. Der er næppe nogen følelse, som kan måle sig med tilfredsstillelsen i at anskaffe sig noget nyt, lækkert og luksuriøst til hjemmet.

Auktion

Gå på auktion og gør de gode fund

En god og samtidig sjov måde at anskaffe sig nye ting på, er ved at tage på auktion. Det giver en helt anden fornemmelse at blive præsenteret for tingene og byde på dem til en auktion, end det gør, når du specifikt tager på shopping efter noget bestemt.

På auktionen kan du nemlig pludselig blive ramt af lysten til at købe noget bestemt. Når først du har sat dit øje på noget, gælder det om at overbyde de andre, hvilket kan være en sjov form for spil, leg eller konkurrence. Lykkes det, kan du så tage hjem med en ny genstand, som du selv har skaffet på en mindeværdig måde. Lykkes det ikke, har du ikke mistet noget særligt. Den ting, du gik glip af, havde du aldrig tænkt på forinden. Til gengæld kan du muligvis blive fortryllet på samme måde af det næste spændende emne.

Det magiske ved auktionen er altså det impulsive og actionfyldte, det underholdende og kollektive aspekt. Selve auktionen er noget værd, og kan give dig en tilfredsstillende følelse at deltage i. Det er nemlig her, du har muligheden for at gøre et helt særligt og spektakulært fund, som dine venner vil måbe over.

Antik

Spar penge på auktioner

En anden fordel ved at tage på auktion, som man måske godt kan komme til at overse en smule, er muligheden for at spare penge. Måske tænker du ikke på det som en måde at spare penge, fordi du netop bruger penge, og fordi selve auktionens format handler om at overbyde hinanden i pris.

Finder du imidlertid noget til auktionen, som du gerne vil have, så er det en god måde at spare penge på, da disse ting med stor sandsynlighed ville have været dyrere andre steder. 

En anden god måde at sikre sig at spare penge på auktioner, kan være ved at afsætte en særlig pulje eller konto til formålet. På den måde sikrer du dig nemlig, at du ikke bruger for mange penge på unødvendige sager. 

Det kan også være en god idé at skabe en lille særlig indkomst. Se her hvordan du for eksempel kan tjene penge på internettet. Du kan også sørge for at købe nogle ting til auktionen, som du fornemmer at du kan sælge til en højere pris et andet sted, og på den måde tjene penge, som du kan geninvestere til den næste auktion.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *