Her kan du læse mere om auktionscenter-fyn.dk

 

Vi giver dig tips til at finde lige netop det fund du mangler.

Vi giver dig tips til at finde lige netop det fund du mangler.

At gøre et kup på en auktion er slet ikke svært. Og det er slet ikke kun for dem med en BMV.

Auktioner er for alle og enhver, men det kræver ofte lidt kompetent vejledning at komme i gang og blive klar over, hvad der skal til for at gøre det bedste køb og spare en masse penge. 

Derfor byder Auktionscenter Fyn dig velkommen til – her finder du alle de informationer og tilbud, du har brug for. Auktionscenter Fyn arbejder for at være dit første klik, når du skal købe design og lækre sager til både dit hjem, til haven, til konen og til arbejdet.

 Med os har vi en kræsen gruppe af auktionsfolk, der virkelig ved, hvad der er derude. Vi har fingeren på pulsen og gennemtrawler auktioner i Camden, i Paris og i New York – og naturligvis herhjemme.

 Derfor kan du være sikker på, at Auktionscenter Fyn er det helt rigtige sted for dig, hvis du gerne vil have den bedst mulige oplevelse med at handle på auktion.

.

Holdet bag autionscenter-fyn.dk

 

Vi kommer fra alle dele af branchen. Vi har Jonas, som er frisk og frejdig og trods sin unge alder den vildeste haj til at opspore de helt rigtige priser på de mest aparte genstande. Hvis du er på udkig efter en ganske særlig udgave af en kinesisk Buddha i jade eller et flaskeskib fra Jakarta, så er det Jonas, der kan finde den til dig.

Vi har også Bent, som er pensioneret auktionarius og nu deler sin kæmpestore viden og entusiasme med alle, der vil læse med.

Vi har Stine, som er totalt skarp til alt med at trawle internetauktioner på 5 forskellige sprogog har en kandidatgrad i international handel, vi har Ernest fra Wales, som er ekspert i porcelæn og kundesupport, og vi har en bunke andre ualmindeligt professionelle folk.

Tilsammen udgør vi en broget skare af auktionsfolk, der brænder for at give dig det bedste udgangspunkt.

Velkommen og god jagt!